Tratado culinario para mujeres tristes

Hector Abad

Una petita delicia. L’autor reflexiona sobre diversos sentiments i situacions d’una persona (encara que ell parli de dones), parla de tristesa, de dolor, de perdua, de gelosia, d’envellir i més que donar receptes miraculoses o solucions màgiques comparteix amb el lector allò que la vida quotidiana li ha ensenyat. Una petita meravella que posa en evidència que no sempre tot és de color de rosa, que sovint la vida ens gasta males passades i hem d’aprendre a conviure-hi. Us deixo un petit fragment amb una visió que comparteixo totalment:

” “Pero quién te ha dicho que se prohíbe estar triste? En realidad, muchas veces, no hay nada más sensato que estar tristes; a diario pasan cosas a los otros, a nosotros, que no tienen remedio, o mejor dicho, que tienen ese único y antiguo remedio de sentirnos tristes.

No dejes que te receten alegría, como quien ordena una temporada de antibióticos o cucharadas de agua de mar a estómago vacío. Si dejas que te traten tu tristeza como una perversión, o en el mejor de los casos como una enfermedad, estás perdida: además de estar triste te sentirás culpable. Y no tienes la culpa de estar triste.”

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Novel.la costumista, Novel.la intimista, Petites joies, Petites joies per pensar

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s